Netflix gratis proefperiode 2024: kun je Netflix GRATIS krijgen?

 

Netflix GRATIS krijgen

Op zoek naar een gratis Netflix-proefperiode ? Het is een goed idee om te proberen te profiteren van de gratis proefperiodes die streamingplatforms tegenwoordig aanbieden, vooral omdat er zoveel van deze concurrerende services op de markt zijn. Wie zou er niet willen zien hoe het platform werkt, wat er in de bibliotheek staat en of het echt is wat je zoekt en of het bij je past of niet ? Dit is een van de populairste platforms als het gaat om streamingdiensten op de markt op dit moment, met veel content, waaronder originele titels en een aantal leuke extraatjes voor een goede prijs.

Als je geïnteresseerd bent in meer informatie over de gratis proefperiode van Netflix, hebben wij alle informatie die je nodig hebt. Hier lees je alles over de gratis proefperiode van Netflix.

Is er een gratis proefperiode voor Netflix?

In 2007 begon Netflix abonnees de optie te bieden om een ​​aantal van zijn films en tv-series rechtstreeks naar hun huizen te streamen via internet. Sindsdien heeft het geprobeerd om uit te breiden en een plek te veroveren aan de tafel van de streamingdiensten door potentiële klanten zijn service een hele maand te laten testen, met toegang tot een gedeeltelijke bibliotheek.

Tegenwoordig biedt Netflix geen gratis proefperiode van 30 dagen meer aan en ook niet de optie om bepaalde series en films gratis te bekijken. Hoewel er geen gratis proefperiodes worden aangeboden, heb je de vrijheid om je abonnement te wijzigen of online op elk gewenst moment te annuleren als je besluit dat deze service niet is wat je zoekt.

Komt de gratis proefperiode van Netflix terug?

Zoals het gebeurde met andere grote streamingdiensten die begonnen met een royale gratis proefperiode van 30 dagen en deze lieten vallen toen ze extreem populair werden, volgde Netflix hetzelfde pad. Als we de anderen ( Disney Plus , Paramount Plus ) zouden overwegen, is de kans extreem klein - of zelfs onbestaand - dat we ooit de gratis proefperiode van Netflix weer beschikbaar zullen zien.

Kan ik Netflix gratis krijgen?

U kunt profiteren van T-Mobile's Netflix on Us "-aanbieding in de Verenigde Staten. De telco biedt een Netflix-abonnement aan dat bij de meeste Magenta- en Magenta MAX-abonnementen is inbegrepen zonder extra kosten. Preciezer gezegd, de samenwerking met Netflix geeft Netflix Basic (1-scherm SD, tot $ 8,99 per maand) inbegrepen zonder extra kosten op elk Magenta-abonnement met twee of meer lijnen of op elk Magenta MAX-abonnement met één lijn. Elk Magenta MAX-abonnement met twee of meer lijnen bevat Standard Netflix (2-scherm HD) zonder extra kosten (tot $ 13,99 per maand).

Dit type partnerschap tussen een lokale telco en Netflix is ​​mogelijk beschikbaar in meerdere landen, dus we raden u aan om uw lokale aanbiedingen te controleren op deals die gratis toegang tot dit streamingplatform omvatten. Orange biedt Netflix bijvoorbeeld 6 maanden gratis aan met zijn Love-abonnement in meerdere Europese landen.

In 2021 lanceerde Netflix een gratis abonnement waarmee mensen Netflix advertentievrij kunnen kijken op Android-telefoons in Kenia. Wanneer u zich aanmeldt, is er geen betalingsinformatie vereist. Het enige wat u hoeft te doen, is uw e-mailadres invoeren, bevestigen dat u 18 jaar of ouder bent en een wachtwoord aanmaken. Vervolgens kunt u achterover leunen en veel van de populairste series en films van Netflix bekijken, en genieten van onze gepersonaliseerde aanbevelingen, ouderlijk toezicht en profielen (inclusief kinderen).

Wat is de goedkoopste manier om Netflix te krijgen?

Een geweldige manier om Netflix goedkoper te krijgen, is door gebruik te maken van cadeaubonnen of promotiecodes. U kunt Netflix-cadeaubonnen kopen in winkels of online op populaire websites.

Als je vindt dat er geen beschikbaar zijn, is het enige wat je nog kunt doen een abonnement nemen op Netflix . Het goedkoopste abonnement is het Mobile-abonnement in India , dat ₹149 per maand kost (ongeveer $2) en beperkt is tot mobiele apparaten. Het goedkoopste Basic-abonnement wordt aangeboden in Turkije, waar het 37,99 TL per maand kost (ongeveer $2,5). Het goede nieuws is dat je het gemakkelijk kunt bekijken in de landen waar deze populaire on-demand service beschikbaar is, zoals de VS, Canada, het VK, Australië en bijna overal ter wereld.

De maandelijkse abonnementskosten van Netflix worden aangepast aan de lokale valuta in elk land. Ze zijn als volgt voor de VS, het VK, Canada en Australië:

  • De VS: van  $ 9,99  tot  $ 19,99  per maand
  • Het Verenigd Koninkrijk: van  £ 5,99  tot  £ 13,99  per maand
  • Canada: van  $ 9,99  tot  $ 20,99  per maand
  • Australië: van  $ 10,99  tot  $ 22,99  per maand

Ga dus naar hun website, voer je e-mailadres in en klik op de knop Aan de slag om je te abonneren op Netflix. Dit streamingplatform heeft in de meeste landen drie abonnementen zonder advertenties: Basic, Standard en Premium, maar introduceert binnenkort mogelijk een goedkoper abonnement met advertenties . Omdat ze allemaal dezelfde content bieden, raden we je aan om voor het Standard- of Premium-abonnement te gaan als je een betere kijkkwaliteit en andere voordelen wilt.

U kunt altijd en overal kijken wat u maar wilt, via compatibele apparaten zoals iOS- en Android-smartphones en -tablets, smart-tv's, streamingapparaten, spelconsoles of settopboxen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

IPTV kopen 2024: De Ultieme Gids

Het belang van Internet Protocol Television (IPTV) in onze tijd

Wat Wil Je Weten

Zoekresultaten